DR Logistics

Wastafels uit China, tulpen naar Dubai of misschien wel bananen uit Panama. In de wereld van transport en logistiek is het fijn om een vaste partner te hebben die je ontzorgt.

Als onafhankelijke expediteur bieden wij onze klanten ondersteuning met transportoplossingen en gerelateerde diensten op het gebied van zeevracht, luchtvracht, container transport en koeltransport.

Wij kunnen je organisatie volledig ontzorgen en houden contact gedurende het gehele proces. We starten in Nederland, maar kunnen transporten organiseren naar bijna iedere locatie op aarde in samenwerking met ons wereldwijde partnernetwerk. Wij hebben maar één doel en dat is ervoor zorgen dat je producten op de juiste manier op de plaats van bestemming komen. En dat allemaal tegen een scherp tarief.

Wil je dat jouw organisatie ook ontzorgt wordt? Neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

OFFERTE AANVRAGEN
Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.

DR Logistics: jouw partner voor logistiek transport!

Wat wij graag doen is jouw organisatie ondersteunen op het gebied van transport en logistiek. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een partner die je ontzorgt op dit gebied, dan gaan we graag in gesprek. Samen kijken we wat de wensen zijn en waar je als organisatie behoefte aan hebt. Wij sluiten onze diensten daar naadloos op aan. Logistiek op maat dus. We schakelen graag snel, in korte lijnen, bijvoorbeeld via WhatsApp. Zo werken we met vaste contactpersonen zodat je altijd contact hebt met iemand die helemaal op de hoogte is van wat jouw organisatie nodig heeft.

Ontzorging betekent voor ons een service van deur-tot-deur, wereldwijd. Vanaf het moment dat de goederen worden opgehaald op locatie A om te vervoeren naar locatie B, heb jij er geen omkijken meer naar. We houden je op de hoogte van de vorderingen en zorgen ervoor dat de producten zo snel en zo goed mogelijk op de plaats van bestemming terecht komen.

De afgelopen jaren hebben we met zorg een wereldwijd partnernetwerk opgebouwd. Deze zetten we zo efficiënt mogelijk in om jouw organisatie overal ter wereld te voorzien van kwalitatief goede logistiek transport. Of het nu gaat om LCL (groupage) of FCL (volle containers), wij zorgen ervoor dat het product op de plaats van bestemming komt.

Heb je vragen of is de organisatie op zoek naar ondersteuning rondom logistiek transport? Vraag vrijblijvend een offerte aan via WhatsApp: 06-51875876. Dan gaan we samen kijken naar hoe we je kunnen helpen!

Bas van OosterwijckBas van Oosterwijck
19:29 31 Dec 21
Jill heeft ons fantastisch geholpen met het hele logistieke traject wat kwam kijken bij de realisatie van de MX4D zaal in Kinepolis Leidschendam. Het ging hierbij om een partij hoog technologische goederen en producten welke vanauit Californië naar onze bioscoop in Leidschendam moesten worden verscheept. Juist ook in de huidige, zeer roerige markt van intercontinentale verscheping heeft Jill... weten te realiseren dat alles volgens afspraak op de juiste tijd op de juiste plek aanwezig was tegen een zeer concurrerend tarief. Eerder ook al goede ervaringen met DR Logistics bij de verscheping van MX4D voor Kinepolis Utrecht; mochten er in de toekomst meer MX4D zalen bijkomen dan zal ik zeker Jill weer benaderen om ons te helpen.Bas van OosterwijckNational Manager ExperienceKinepolis Nederlandlees verder
Bernard LieshoutBernard Lieshout
09:07 31 Dec 21
Persoonlijke aandacht, goede service en transparante offertes
Reinder NijkampReinder Nijkamp
14:24 30 Dec 21
Dr Logistics regelt voor ons het import/export van producten vanuit meerdere landen, dit gaat altijd uitstekend! er word altijd snel geantwoord op je vraag, doen hun uiterste best voor de klant.toppers, ga zo door!
kaldikoffieentheekaldikoffieenthee
14:11 30 Dec 21
Jill (DR Logitics) reageert snel en professioneel. Ook in stressvolle en continu veranderde situaties schakelt ze snel en professioneel.Wij zijn blij met onze samenwerking want ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen.
js_loader