Gekoeld transport

Gekoeld transport

betrouwbaar en zorgvuldig uitgevoerd door Dutch Royal Logistics.

Gekoeld transport

Met gekoeld transport wordt bederfelijk goed vervoerd in een geconditioneerde ruimte. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de producten geen waarde verliezen. Doorgaans gaat het bij gekoeld transport om vervoer in een koelwagen, maar het tegenovergestelde is ook mogelijk – daarmee bedoelen we warm transport. Indien nodig kan het gekoeld transport ook met spoed worden uitgevoerd. U bent volledig in controle met uitgebreide temperatuurregeling. Uw producten worden onder de perfecte condities vervoerd door onze professionals, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.

Wij zijn gespecialiseerd in gekoeld transport binnen en buiten Nederland. Daarnaast ook in:

Waarom gekoeld transport?

U levert goederen waarvan u niet wilt dat ze waarde of kwaliteit verliezen. Wanneer dat gebeurt verliest u klanten of omzet – of beide. Onze expertise is juist om dit te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de goederen die u vervoert niet beschadigen of in waarde verminderen heeft u gekoeld transport van DR Logistics nodig. Gekoeld transport is een van onze specialiteiten. Producten waarmee wij ervaring hebben zijn onder andere:

  •             Bloemen en planten
  •             Groenten en fruit
  •             Vis, vlees en vleeswaren
  •             Zuivel
  •             Chemische producten

Geconditioneerd vervoer

Naast gekoeld transport is geconditioneerd vervoer tevens mogelijk. Het gaat dan om een gecontroleerde temperatuur welke ook verwarmd transport kan zijn. Sommige producten dienen verwarmd vervoerd te worden in plaats van gekoeld. Denk aan verwarmd óf gekoeld transport in de luchtvaart, met koelwagens of toch zeevracht. Wat u ook graag wil vervoeren, onze persoonlijke aandacht en expertise zorgen er altijd voor dat uw transport tijdig en veilig aan komt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw producten in topconditie blijven.

Bij Dutch Royal Logistics zoeken we graag samen met u naar de perfecte oplossing voor het vervoer van uw gekoeld transport. DR Logistics uit Schiedam (dicht bij de Rotterdamse haven) biedt diverse transport oplossingen samen met slimme combinaties van mogelijkheden. Daarom kunnen wij u altijd een scherp tarief aanbieden.

Bel ons daarom om uw (internationale) transport opdracht met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee en staan klaar om u persoonlijk te adviseren!

Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.