Carnet de Passage

Uw carnet de passage gemakkelijk geregeld

Carnet de Passage

DR Logistics helpt u met het eenvoudig regelen van uw Carnet de Passage.

Het Carnet de Passage is een nogal onbekend douane document. Het Carnet de Passage kan je vergelijken met een paspoort voor je auto.

Het Carnet de Passage is een internationaal douane document waarmee de eigenaar van een voertuig zonder betaling van invoerrechten zijn auto kan invoeren in verschillende landen. Het gaat hier om voornamelijk in landen als:

  •               Azië
  •               Afrika
  •               Zuid-Amerika
  •               Australië
  •               Nieuw-Zeeland

Als je voor een langere tijd op rondreis gaat, dan is het fijn om je eigen auto mee te nemen. Het maakt het voor de eigenaar mogelijk om verschillende reizen te maken met dezelfde auto, zolang het carnet de passage geldig is. Deze is meestal een jaar geldig.

Het Carnet de Passage wordt officieel uitgegeven door de ADAC. Voor het land van bestemming is het document een garantie dat de auto weer wordt uitgevoerd binnen een bepaalde termijn. Als de termijn van het document verloopt en de auto is nog in het land van bestemming heeft het land de garantie dat de invoerrechten alsnog worden voldaan.

DR Logistics regelt uw Carnet de Passage

Om rompslomp te besparen schakelt u voor uw Carnet de Passage DR Logistics in. Wij kunnen u assisteren bij de aanvraag en de behandeling van de benodigde documenten en daarnaast verschepen wij uw auto naar uw reisbestemming.

Bij het vervoeren van uw auto krijgt u te maken met verschillende regelgevingen en hierbij ontzorgen we u graag. Uw auto verschepen wij tegen scherpe tarieven en wie bieden daarbij altijd een uitstekende service. Uw auto wordt door vakkundig personeel veilig vastgezet in een container. Wij kunnen u eventueel ook een transportverzekering aanbieden.

Wacht niet langer en bel ons op + 31 10 785 5356 voor direct contact of mail naar info@dr-logistics.nl om al uw Carnet de Passage vraagstukken met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee en staan klaar om u persoonlijk te adviseren!

Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.