Import

Uw wereldwijde partner op het gebied van import

Bij het importeren van goederen komt nogal wat kijken. Hoe fijn is het dan wanneer uw partner wereldwijd ervaring heeft met logistieke dienstverlening? Dutch Royal Logistics is uw toonaangevende partner bij import en export van uw producten.

Import door DR Logistics

Jarenlang al importeren en exporteren wij producten voor onze klanten. Middels zeevracht en luchtvracht vervoeren wij wereldwijd goederen van A naar B. Import en export middels zeevracht gebeurt doorgaans van en naar de haven van Rotterdam, maar dankzij ons netwerk bieden we ook de mogelijkheid om goederen te vervoeren van en naar de haven van Antwerpen en Hamburg. Luchtvracht ladingen komen meestal aan op Schiphol, maar tevens dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we ook vluchten aanbieden van en naar Brussel en verschillende luchthavens in Duitsland.

Onze logistieke dienstverlening is internationaal. Wij verzorgen transport van en naar:

  • Noord- en Zuid Amerika
  • Azië
  • Midden Oosten en Emiraten
  • Noord Afrika (Marokko, Egypte etc.)
  • Med-Oost (Turkije, Iran etc.)

Het transport van de (lucht)haven naar de uiteindelijke bestemming geschiedt middels wegtransport.

Onze mogelijkheden

Naast het vervoeren van uw goederen hebben wij de mogelijkheid om uw import producten (tijdelijk) op te slaan in onze loods. Ons bekwame personeel behandelt uw producten met de  grootste zorg en deze lijn van hoogwaardige service trekken wij door in onze gehele werkwijze. Vanaf de persoon die de telefoon opneemt als u ons belt, tot de chauffeur die uw goederen tot aan de deur levert.

De (import) mogelijkheden bij DR Logistics zijn ruim:

  • FCL (standaard containers, temperatuur gecontroleerde reefers, flatracks etc.)
  • LCL/Groupage
  • Breakbulk
  • Ro/ro

Wij zijn van mening dat voor ieder product wel een logistieke oplossing te bedenken is en gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw situatie. Daarbij gaan wij verder dan enkel het verzorgen van het transport.

Bij het importeren van goederen krijgt u bijvoorbeeld te maken met douane documenten en hierbij ontzorgen we u graag. Het inklaren van import goederen of het opmaken van verschillende in- en uitvoerdocumenten kunt u geheel aan ons deskundige personeel overlaten.

Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.