Op- en overslag

Op- en overslag

Op en overslag is een belangrijk onderdeel van alle vormen van transport. Om u daarbij zo goed mogelijk te assisteren hebben wij de expertise en kennis in huis voor de beste op  en overslag.

Opslag

Wij beschikken over ruimte opslagruimten zoals bijvoorbeeld overdekte opslag in een van onze loodsen. We hebben de mogelijkheid om bulkgoederen op te slaan, maar ook vele andere goederen kunnen met gemak worden opgeslagen. U kunt ook containers opslaan op ons terrein. Zo heeft u dus de vele mogelijkheden tot uw beschikking en kunt u prima gebruikmaken van een van onze opslag methoden. We kunnen ook tijdelijke opslag van goederen verzorgen en kunnen ze klaarzetten voor distributie.

Overslag

DR logistics biedt u ook verscheidene overslag faciliteiten aan. U kunt hierbij denken aan (tijdelijke) opslag, distributie, container beladingen, verpakken en herpakken. Ons bekwame personeel behandelt uw producten met de grootste zorg. Ook in onze loods wordt de hoge kwaliteit, waar DR logistics voor staat, doorgevoerd. Alles wordt verzorgd, van het papierwerk tot de daadwerkelijke transport. Wij staan voor een hoge service en scherpe tarieven. Wij doen er alles aan, om alles voor u, tot in de puntjes te verzorgen.

Alle ontwikkelingen die gaande zijn binnen de transport worden door ons op de voet gevolgd. Zodra er een relevante ontwikkeling is die onze diensten kunnen verbeteren, maken we daar direct gebruik van. Zo garanderen we de kwaliteit van onze diensten aan onze klanten en behoort ook de op- en overslag van goederen bij deze diensten. Persoonlijk contact met een persoonlijke aanpak is wat ons uniek maakt. We houden van een goede samenwerking, we laten ons werk voor ons spreken. Dus neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan zijn op het gebied van Op en Overslag, of op het gebied van: import, luchtvracht, zeevracht of geconditioneerd vervoer

De mogelijkheden voor een samenwerking bespreken voor uw op en overslag? Vraag een offerte op maat aan, dat kan ook via WhatsApp.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een samenwerking!