Container transport

Wil je je goederen graag vervoeren, importeren of exporteren middels container transport? Dan ben je als organisatie bij ons aan het juiste adres. DR Logistics biedt verschillende opties voor container transport in binnen- en buitenland.

We bieden het container transport aan als losse dienst, maar ook in combinatie met zeevracht transport. Om het makkelijk te maken, verzorgen wij de inklaring bij de douane bij import van de container in de haven, of de export documenten bij export van de container. Op deze manier kunnen de goederen op de gewenste datum en tijd afgeleverd worden. Het verschepen van containers doen we op een manier die efficiënt is.

Voordelen van container transport

Containers kunnen wereldwijd worden verscheept en is er ruime keuze wat betreft typen en afmetingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een gekoeld containertransport verzorgen, door middel van Reefer verschepingen. Tijdens het voortransport of natransport voorzien wij de container van een genset, zodat de producten ook tijdens het transport van of naar de haven op temperatuur blijven. Voor ieder transport een gewenste oplossing!

Transparant en efficiënt

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken voor het container transport van jouw organisatie, zorgen we er altijd voor dat je op de hoogte bent van de stand van zaken. We bieden altijd duidelijkheid en transparantie, we werken immers samen! We begrijpen dat het belangrijk is om snel en efficiënt te werk te gaan. Daarom staan we altijd klaar met een vast contactpersoon.

Heb je een vraag omtrent container transport of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN

Landen waarmee wij ervaring hebben

Abu Dhabi Malediven
Australië Maleisië
Canada Marokko
China Nieuw-Zeeland
Dubai Pakistan
Egypte Qatar
Filipijnen Saudi-Arabië
Hong Kong Thailand
India Turkije
Indonesië Verenigde Staten / USA
Japan Verenige Arabische Emiraten
Jordanie Vietnam
Kuwait