Douane documenten

Douane documenten

Wil jouw organisatie graag goederen importeren of exporteren? Dan komt daar hoogstwaarschijnlijk het nodige papierwerk bij kijken. Het is dan ook goed om rekening te houden met de benodigde douane documenten. Je kunt hierbij denken aan financiƫle documenten, oorsprongsdocumenten en transportdocumenten. Welke documenten er precies nodig zijn is afhankelijk van het land en de producten waar je organisatie mee te maken heeft.

Wij regelen de douane documenten

Ben je van plan om op korte termijn goederen te exporteren of te importeren? We zorgen ervoor dat je organisatie niet voor verrassingen komt te staan. Bij het importeren en exporteren van goederen komt het nodige papierwerk kijken. We zorgen graag voor alle documenten, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over de kwaliteit van de documenten of het ontbreken ervan.

Verschillende douane documenten

Op het gebied van douane documenten kunnen we jouw organisatie helpen met:

  • Inklaren van uw import goederen
  • Het opmaken van uitvoerdocumenten
  • Het opmaken van diverse oorsprongsdocumenten zoals Form A, Eur1 en Certificaat van Oorsprong.

Al deze documentatie kunnen we voor jouw organisatie verzorgen voor zowel luchtvracht, zeevracht, koeltransport en wegvervoer. Met de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we snel schakelen met jou en alle andere partijen. Zo kun je er zeker van zijn dat alles compleet en goed afgehandeld is.

Ieder transport is verschillend. Laat ons weten wat jouw uitdaging is, dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw transportwensen. Je kunt ons bereiken via de telefoon, email of whatsapp. We staan voor je klaar! Benieuwd naar wat we nog meer kunnen betekenen? Bekijk hier onze andere diensten.

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN