Douane documenten

Douane documenten

Wanneer u gaat exporteren dan dient u rekening te houden met diverse benodigde douane documenten. Denk aan financiële documenten, oorsprong documenten en transportdocumenten. Voor iedere export transactie is een factuur, vrachtbrief en paklijst vereist. Daarnaast zijn er mogelijk nog aanvullende douane documenten nodig. Welke dat precies zijn is afhankelijk van het land waar u naar exporteert en ook wat u exporteert.

Douane documenten door Dutch Royal Logistics

DR logistics verzorgt graag uw douane documenten voor uw import- en export zendingen.

Bent u van plan om op korte termijn goederen te exporteren of te importeren? Als u niet voor verrassingen wilt komen te staan dan is het verstandig contact op te nemen met Dutch Royal Logistics. Wij zorgen er namelijk voor dat uw douane documenten snel op orde zijn zodat u zich niet meer druk hoeft te maken over de kwaliteit of het ontbreken van het benodigde papierwerk. DR logistics verzorgt graag uw douane documenten voor uw import- en export zendingen.

Op het gebied van douane documentatie bieden wij u de volgende diensten aan:

  • Inklaren van uw import goederen
  • Opmaken van tijdelijke in- en/of uitvoerdocumenten
  • Opmaken van exportdocumenten
  • Opmaken diverse oorsprongsdocumenten zoals Form A, Eur1 en Certificaat van Oorsprong

U bespaart tijd en geld, wat natuurlijk ook weer een effect heeft op de kwaliteit en kosten van uw leveringen. Wij regelen voor u douane documenten bij alle vormen van transport, zowel bij luchtvracht, zeevracht, gekoeld transport en wegvervoer.

Het aanvragen van de juiste douane documenten verzorgen wij graag voor u. Met onze kennis, expertise en ervaring kunnen wij snel voor u schakelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles compleet en goed afgehandeld is.

Doe uzelf en uw bedrijf een plezier en vraag een offerte op maat bij ons aan. Zo heeft u altijd de juiste douane documenten tot uw beschikking en hoeft u nooit meer na te denken over het papierwerk. Het is simpelweg op orde en dat handelt wel zo lekker.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen u graag verder.