Zeevracht

Zeevracht
Wij hervatten onze werkzaamheden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Jouw zeevracht zendingen overal ter wereld laten ophalen of leveren? Geen probleem!

Zeevracht transport

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten ladingen voor zeevracht voor zowel import als export. Je kunt hierbij denken aan standaard transporten volle containers (FCL) of Groupage (LCL), maar we helpen je ook graag met breakbulk, gekoelde of bevroren vracht, Ro/ro. Voor ieder product is een gepaste logistieke oplossing te vinden, die past bij de organisatie.

Zo vervoeren we de zeevracht internationaal, naar iedere gewenste plek. Denk bijvoorbeeld aan export naar Noord-Afrika, de Emiraten en het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Aziƫ.

Zeevracht door DR Logistics

Transport middels zeevracht vraagt om een strakke planning. Tijd is geld en bij DR Logistics begrijpen we dat maar al te goed. Wij helpen jou om jouw organisatie volledig te ontzorgen in alles rondom zeevracht. We zijn in staat te beloven dat jouw zending op de juiste plaats en de juiste tijd wordt geleverd.

Onze service stopt niet bij de zeevracht zelf! Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook de douane documenten als je dat wilt.

Samen met jou kijken we naar de beste oplossing voor het vervoeren van de goederen. Heb je vragen over zeevracht of zoek je naar een partner op dit gebied? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN