Over DR Logistics

DR Logistics

U bent op zoek naar een betrouwbare partner in de transportsector? Wij zijn Dutch Royal Logistics – een onafhankelijke logistieke dienstverlener uit Schiedam met een zorgvuldig gekozen netwerk om u overal ter wereld met uitmuntende logistieke service van dienst te kunnen zijn.

Waar wij u mee kunnen helpen

Transport van A naar B, waar dan ook ter wereld. Wij opereren vanuit Nederland, maar kunnen dankzij ons netwerk uw transport realiseren van en naar iedere locatie wereldwijd. Hierbij verzorgen wij onder meer:

Klik op één van bovenstaande diensten om verder te lezen over de betreffende (transport) mogelijkheid.

Ons werkgebied

Werkelijk iedere locatie op aarde. Middels een combinatie van zee-, lucht- en wegtransport zorgen wij er voor dat uw producten op de juiste locatie aankomen. Zo verzorgen wij dagelijks transporten van- en naar:

  • Noord- en Zuid Amerika
  • Azië
  • Noord Afrika (Marokko, Egypte etc.)
  • Med Oost (Turkije, Iran etc.)
  • Emiraten en Midden Oosten

Zeevracht transporten komen aan en vertrekken doorgaans vanuit de haven in Rotterdam, maar wij bieden de mogelijkheid om transporten desgewenst te laten verlopen via de havens van Antwerpen of Hamburg.

Onze luchtvracht transporten komen aan en vertrekken meestal vanaf Schiphol (Amsterdam), maar ook hier bieden wij de mogelijkheid om uit te wijken naar alternatieve luchthavens als Brussel en diverse luchthavens in Duitsland.

Waarom DR-Logistics als partner voor uw transport?

Een jarenlange ervaring, een wereldwijd netwerk en hoogwaardige service. Waarschijnlijk vindt u dit op iedere transportwebsite terug.

Bij DR-Logistics onderscheiden wij ons door onze oplossingen. Wij zijn van mening dat voor ieder soort transport een ideale oplossing te bedenken is. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek en zoeken samen met u naar de transportwijze die het best bij uw product en situatie past en doen dit tegen de scherpste tarieven binnen de markt.

Deze lijn van High Quality Service tegen scherpe tarieven, voeren wij door binnen ons gehele bedrijf. Van de persoon die de telefoon opneemt wanneer u ons belt, tot de chauffeur die uw zending op de gewenste locatie aflevert; al onze klanten verdienen hoogwaardige service. Hoe groot of klein de transport opdracht ook is.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij gaan graag de dialoog met u aan en zijn er van overtuigd dat we samen de perfecte oplossing vinden voor uw transportklus.

Bel ons op + 31 10 785 5356 voor direct contact of mail ons op info@dr-logistics.nl met een beschrijving van uw (aan) vraag!

Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.