Over DR Logistics

Over DR Logistics

Over ons

DR Logistics

Wij zijn DR Logistics, een onafhankelijke logistieke dienstverlener.

Wij ondersteunen je organisatie met transport van A naar B, overal ter wereld. We mogen dan wel opereren vanuit Nederland, maar kunnen met behulp van ons netwerk het transport realiseren van en naar iedere locatie wereldwijd.

DR Logistics is gespecialiseerd in zeevracht, luchtvracht, container transport, import, gekoeld transport en de verzorging van douane documenten. Gecombineerd zorgen deze diensten ervoor dat we jou compleet kunnen ontzorgen.

Waar doen we dat?

Door het combineren van zee-, lucht- en wegtransport zorgen wij ervoor dat jouw producten op een goede manier op de juiste locatie aankomen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld dagelijks transporten van en naar:

  • Europa
  • Noord- en Zuid-Amerika
  • AziĆ«
  • Noord-Afrika
  • Emiraten en het Midden-Oosten

Waarom kiezen voor DR Logistics?

Waarschijnlijk verkondigt iedere logistieke dienstverlener een jarenlange ervaring te hebben, met een wereldwijd netwerk en hoogwaardige service. Dus waarom zou je dan nu juist voor ons kiezen?

Wij willen ons onderscheiden door het bieden van unieke, gepersonaliseerde oplossingen. We zijn dan ook van mening dat voor iedere goederensoort of transport een ideale oplossing te bedenken is.

We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking wonderen doet, en zorgen daarom altijd voor een goede communicatie en service door het hele transport. Van aanvraag tot levering en alles wat daartussen zit. Zo kun jij je concentreren op je core business, wij doen de rest!

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen! Bellen kan naar +31 10 785 5356 of stuur een mailtje naar info@dr-logistics.nl.