Import goederen

Import goederen

Importeren van goederen door DR Logistics

Bij het importeren van goederen komt stiekem best veel kijken. Zo is er veel wet- en regelgeving waarmee je rekening moet houden. Voor het invoeren van tafels gelden andere regels dan voor het invoeren van druiven en ook voor het invoeren van auto’s gelden weer andere regels. En ook de grootte van de zending heeft invloed. Kies je voor een volle container (FCL) of kies je voor Groupage (LCL)? Is de tijdsdruk wat hoger, dan kun je kiezen voor luchtvracht. Hoe fijn is het als je daar helemaal niet naar om hoeft te kijken? Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er moet gebeuren en kunnen we je volledig ontzorgen. En daar worden wij dan weer blij van!

Door middel van zeevracht en luchtvracht zorgen we ervoor dat de producten zo soepel mogelijk van A naar B komen. Vervoeren we via zeevracht? Dan komen de producten vaak aan in de haven van Rotterdam, maar zie je ze liever binnenkomen in Antwerpen of Hamburg, geen probleem. Is luchtvracht de beste optie, dan arriveren de ladingen meestal op Schiphol. Echter is het voor ons ook geen probleem om de goederen te laten landen op Brussel of verschillende luchthavens in Duitsland.

Verschillende mogelijkheden voor import

De import van goederen stopt niet in de haven. Er zijn nog verschillende mogelijkheden die wij in aanvulling daarop aanbieden. Dan kun je denken aan het inklaren van de goederen, (tijdelijke) opslag in onze loods of het afleveren tot aan de deur. Eigenlijk draait alles bij ons om jouw organisatie te ontzorgen. Dit voeren we door in onze gehele werkwijze: vanaf de persoon die de telefoon opneemt als je ons belt, tot de chauffeur die jouw goederen tot aan de deur levert.

Importeren op maat

Wij zien het importeren van goederen als maatwerk. Per situatie kijken we naar de beste mogelijkheden om de import zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. We zijn ervan overtuigd dat voor ieder transport en goederensoort een passende oplossing te bedenken is. We gaan dus verder dan enkel en alleen het verzorgen van het transport. We denken met je mee en staan voor je klaar wanneer nodig.

Ben je op zoek naar een partner die je helpt met het importeren van goederen? Laat het ons weten en dan komen we samen tot een plan van aanpak!

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN