Luchtvracht

Luchtvracht

Goederen transporteren door middel van luchtvracht over de gehele wereld? Geen probleem!

Luchtvracht transport

Net als ons zeevracht transport is het mogelijk om uw goederen over de gehele wereld te vervoeren middels luchtvracht, zowel import als export. Hiervoor werken we samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen en kunnen de goederen zo vervoeren naar de door jou gewenste luchthaven.

We gaan uit van internationale luchtvracht, van en naar iedere gewenste plek. De meeste luchtvracht zendingen vertrekken en komen aan op Schiphol, maar we bieden ook de mogelijkheid transport te verzorgen vanaf Brussel en meerdere luchthavens in Duitsland.

Volledige ontzorging

Met de ervaringen die we in de jaren hebben opgedaan kunnen we ervoor zorgen dat alles op de juiste manier en op de juiste plaats gebeurt. Mocht er onverhoopt toch wat wijzigen? Dan laten we dat meteen weten. Ons doel is om jouw organisatie volledig te ontzorgen.

Zo stoppen we niet bij het enkel vervoeren van de producten. We kunnen bijvoorbeeld ook helpen met het verzorgen van de documentatie van het transport. We zorgen we voor de juiste douane documenten en tevens kun je het inklaren van import goederen aan ons overlaten.

Heb je vragen over luchtvracht of zoek je naar een partner op dit gebied? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN