Luchtvracht

Luchtvracht

Luchtvracht zendingen over de gehele wereld? Dutch Royal Logistics maakt zorgeloos internationaal transport mogelijk met scherpe tarieven én hoogwaardige service.

Luchtvracht door DR Logistics

Net als ons zeevracht transport zijn wij bij DR Logistics in staat om uw producten over de gehele wereld te vervoeren middels luchtvracht. Als internationale logistieke dienstverlener hebben wij al voor talloze klanten luchtvracht verzendingen vervoerd naar alle continenten. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen en kunnen uw goederen dus vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Luchtvracht transport kunnen wij moeiteloos voor u realiseren van en naar:

  • Azië
  • Noord- en Zuid Amerika
  • Oost-Med (Turkije, Iran etc.)
  • Emiraten/Midden Oosten
  • Noord Afrika (Egypte, Marokko etc.)

De meeste luchtvracht vluchten vertrekken en komen aan op Schiphol Amsterdam, maar dankzij ons uitgebreide netwerk bieden we ook de mogelijkheid om transport te verzorgen van en naar Brussel en meerdere luchthavens in Duitsland. Middels wegtransport zorgen we er vervolgens voor dat uw lading op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd.

Hoge service, scherpe tarieven

Wij zijn van mening dat voor elk product een gepaste logistieke oplossing te vinden is. Graag gaan we met u in gesprek over de beste oplossing voor uw luchtvracht. Dit doen we tegen de hoogste service en de scherpste tarieven.

Dit begint al zodra u ons belt. Van de persoon die de telefoon opneemt, tot de chauffeur die uw lading levert tot aan de deur; ons voltallige personeel zet altijd zijn beste beentje voor om onze klanten de service te verlenen waar DR Logistics bekend om staat.

Dit gaat verder dan enkel het verzorgen van de lucht vracht.

Wij kunnen bijvoorbeeld de douane documenten voor u in orde maken zodat u volledig wordt ontzorgd omtrent het transport. Het opmaken van export- en tijdelijke in- en uitvoerdocumenten of het inklaren van import goederen kunt u gerust aan onze medewerkers overlaten.

Wacht niet langer en bel ons voor direct contact op + 31 10 785 5356 of mail naar info@dr-logistics.nl om uw (internationale) transport opdracht met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee en staan klaar om u persoonlijk te adviseren!