Containertransport Dubai

Containertransport Dubai
Wij hervatten onze werkzaamheden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

U bent op zoek naar containertransport naar Dubai. Natuurlijk wilt u dat dit uitgevoerd wordt door een partij die hierin gespecialiseerd zijn. DR Logistics (DRL) verzorgt al jarenlang containertransport naar Dubai en is daardoor de partner die u zoekt.

Dubai is het bekendste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Bekend om zijn pracht en praal en alles wat luxe is. Het is daarom ook niet verbazingwekkend dat er veel containertransport plaatsvindt met Dubai.

Containertransporthaven Dubai

De haven voor containertransport naar Dubai (Jebel Ali) is de grootste haven van het Midden Oosten. De haven beschikt over 5 terminals, waarvan 3 terminals voor containertransport. Dubai heeft weinig natuurlijke bronnen, waardoor het grotendeels afhankelijk is van de import van goederen. Dubai (Jebel Ali) wordt ook als doorvoerhaven gebruikt voor transport naar de andere emiraten Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah.

Efficiënte containertransport naar Dubai

Heeft u containertransport naar Dubai of naar de andere emiraten, DR Logistics (DRL) verzorgt dit op de meeste efficiënte manier voor u. Van haven-tot-haven of van deur-tot-deur, alles is mogelijk op het gebied van containertransport naar Dubai.  Het containertransport Dubai bieden wij u aan voor volle containers (FCL) maar ook als deellading (LCL). Bij volle containers heeft u nog de keuze tussen reguliere zeecontainers en reefer (gekoelde) zeecontainers. Zo bent u voor het transport van elk gewenst product bij ons aan het juiste adres.

Wilt u geen last van de papierwinkel van o.a. douane documenten, geen zorgen, ook dat wordt door ons geregeld. U wordt bij ons compleet ontzorgt van alles omtrent het containertransport Dubai en u kunt er vanuit gaan dat uw zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomt.

Heeft u een containertransport Dubai en wilt u een offerte ontvangen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met een van onze specialisten.

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN