Gekoelde luchtvracht

Gekoelde luchtvracht
Wij hervatten onze werkzaamheden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Sommige goederen zijn zo temperatuur gevoelig dat ze snel mogelijk op plaats van bestemming moeten zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloemen of gevoelig fruit zoals frambozen. Deze goederen wil je zo snel mogelijk van A naar B hebben. Of het kan natuurlijk voorkomen dat uw klant een bestelling met spoed nodig heeft. Voor die transporten bieden wij koeltransport per luchtvracht.

Gekoeld vervoer naar vliegveld

Met een gekoelde truck halen wij uw zending bij u op en brengen deze zo snel mogelijk naar het vliegveld om deze daar weer in de koeling te zetten.

Temperaturen gekoelde luchtvracht

De gekoelde luchtvracht kan vervoerd worden tussen  +2° tot +8° Celsius of tussen de +15° tot +25° Celsius of bevroren.

Verschillende vormen gekoelde luchtvracht

De meest voorkomende manier om luchtvracht gekoeld te houden is met droog ijs of gekoelde gelpacks. Het koeltransport per luchtvracht met droog ijs is erg specialistisch en valt dan ook onder de regels voor vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij bieden de mogelijkheid om uw goederen te laten verpakken met droogijs.

Bij producten die niet bevroren per luchtvracht vervoerd hoeven te worden, maar wel gekoeld, kunt u gebruik maken van gel-koelers. Dit kunt u doen door gebruik te maken van blokken of wikkels met gekoelde gel die uw producten op een temperatuur houden van tussen de -1° en plus 16° Celsius.

Advies gekoelde luchtvracht

Ons team van specialisten kan u adviseren over alles op het gebied van koeltransport via luchtvracht.

Wil je meer weten over ons luchtvracht koeltransport? Je kunt ons bereiken via de telefoonemail of WhatsApp. We staan voor je klaar! Benieuwd naar wat we nog meer kunnen betekenen? Bekijk hier onze andere diensten.

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN