Reefer containertransport

Reefer containertransport
Wij hervatten onze werkzaamheden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer goederen temperatuur gevoelig zijn wil je voorkomen dat dat deze goederen hun kwaliteit verliezen. Voor het zeevracht koeltransport gebruiken we daarom refrigerated containers, ook wel reefers genoemd. DR Logistics is gespecialiseerd in het uitvoeren van reefer container koeltransport waardoor we kunnen garanderen dat de goederen onder perfecte conditie op plaats van bestemming aankomen.

Vervoer met reefer container

Een reefer container kan gebruikt worden voor licht gekoelde producten tot volledig ingevroren. Een reefer containertransport wordt bijvoorbeeld ingezet bij het koeltransport over zee van levensmiddelen (fruit, groenten, vlees) of bloemen en planten. De reefer kan zo ingesteld worden dat wij uw producten onder perfecte condities naar of van elke bestemming ter wereld kunnen verschepen. DR Logistics verzorgt al uw reefer containertransporten voor zowel import als export.

Vervoer naar haven voorzien van genset

Als de reefer nog niet aan boord is en vervoerd moet worden, moet deze ook op temperatuur blijven. Tijdens het transport van of naar de haven vervoeren wij de containers met onze trucks, voorzien van een genset. Deze gensets voorzien de reefer van stroom voor de klimaatbeheersing in de container.

Advies reefer containtertransport

Onze specialisten kunnen u ondersteunen en adviseren op het gebied van reefer containertransport. Van haven-tot-haven of van deur-tot-deur, u bent bij ons aan het juiste adres. Heeft u temperatuur gevoelige producten maar wilt u deze niet per zeevracht vervoeren, dan bieden wij voor u gekoelde luchtvracht. Klik hier voor meer informatie.

Wat je ook wilt vervoeren, we zorgen dat de producten in topconditie blijven.

Ieder transport is verschillend. Wil je meer weten over onze zeevracht koeltransport? Je kunt ons bereiken via de telefoon, email of WhatsApp. We staan voor je klaar! Benieuwd naar wat we nog meer kunnen betekenen? Bekijk hier onze andere diensten.

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN