Geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport

betrouwbaar en zorgvuldig uitgevoerd door Dutch Royal Logistics.

Geconditioneerd transport

Met geconditioneerd transport worden bederfelijke producten vervoerd in een temperatuur gereguleerde ruimte. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de producten geen waarde verliezen. Doorgaans gaat het bij geconditioneerd transport om vervoer in een koelwagen. Indien nodig kan het geconditioneerd transport ook met spoed worden uitgevoerd door DR Logistics.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Gekoelde producten vervoeren? DR Logistics vervoert dagelijks producten middels geconditioneerd transport. Uw producten worden onder  perfecte condities vervoerd door onze professionals, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.

Geconditioneerd transport door DR Logistics

U levert goederen waarvan u graag de waarde en de kwaliteit wilt bewaren? Wanneer er onverhoopt kwaliteit verloren gaat tijdens het transport, mist u omzet en wij begrijpen dat dat niet de bedoeling is.

Om ervoor te zorgen dat de goederen die u vervoert niet beschadigen of in waarde verminderen heeft u geconditioneerd transport van DR Logistics nodig. Gekoeld transport is een van onze specialiteiten. Producten waarmee wij ervaring hebben zijn onder andere:

  • Zuivel
  • Bloemen en planten
  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees en vleeswaren
  • Chemische producten

Dit transport kunnen wij voor u uitvoeren binnen Nederland, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Gekoeld transport

DR Logistics uit Schiedam (dicht bij de Rotterdamse haven) biedt diverse transport oplossingen samen met slimme combinaties van mogelijkheden. Daarom kunnen wij u een scherp tarief aanbieden voor uw geconditioneerd transport. De diensten van DR Logistics zijn o.a.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw geconditioneerd transport met ons te bespreken. Wij gaan graag de dialoog met u aan en zijn ervan overtuigd dat we samen de perfecte oplossing vinden voor uw transportklus.

Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.