Koelwagen Nederland

Koelwagen Nederland

betrouwbaar en zorgvuldig uitgevoerd door Dutch Royal Logistics.

Koelwagen Nederland

Wanneer u producten onder gecontroleerde temperatuur wil gaan vervoeren, dan heeft u een koelwagen nodig. Denk aan het vervoer van bijvoorbeeld bloemen of groenten. Wij zijn gespecialiseerd in koelwagens binnen en buiten Nederland. Daarnaast ook in:

Koelwagen – Reefer transport

De vloer, wanden en het dak van de koelwagens die wij inschakelen zijn uiteraard volledig geïsoleerd. Zo kunnen wij garanderen dat uw producten in topconditie op hun bestemmig aankomen.

Koelwagen Nederland, goed gereld

Wilt u gekoeld transport gaan uitvoeren? Voor geconditioneerd vervoer van al uw producten hebben wij de juiste oplossing. Wij kunnen uw gekoeld transport uitvoeren in Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Zo hebben wij de ervaring en kennis om uw gekoeld transport zorgvuldig uit te voeren. Koelwagen Nederland door DR Logistics, u bent bij ons op het juiste adres.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan als u graag wilt weten wat het huren van een Koelwagen Nederland kost en ontdek onze mogelijkheden!

Gekoeld transport

DR Logistics uit Schiedam (dicht bij de Rotterdamse haven) biedt diverse transport oplossingen samen met slimme combinaties van mogelijkheden. Daarom kunnen wij u een scherp tarief aanbieden voor uw koelwagen Nederland en/of koelwagen binnen Europa.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij gaan graag de dialoog met u aan en zijn ervan overtuigd dat we samen de perfecte oplossing vinden voor uw transportklus!

Persoonlijke service

Een vast contact persoon is altijd op de hoogte van de afspraken en biedt u de beste service.

Scherpe tarieven

Door onze slimme transport oplossingen kunnen wij u altijd scherpe tarieven aanbieden.

Offerte via WhatsApp

Een offerte aanvragen? Vragen of service nodig? Dat kan bij DR Logistics via WhatsApp: 06-51875876.

Deur-tot-deur service

Uw transport wordt geheel zorgeloos verzorgd. Wij verzorgen uw transport van deur tot deur. Wereldwijd.