Internationaal gekoeld transport

Gekoeld transport door DR Logistics
Wij hervatten onze werkzaamheden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Internationaal gekoeld transport

Met internationaal gekoeld transport wordt bederfelijk goed vervoerd in een geconditioneerde ruimte. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de producten geen waarde verliezen. Doorgaans gaat het bij gekoeld transport om vervoer in een koelwagen, maar het tegenovergestelde is ook mogelijk – daarmee bedoelen we warm transport. Indien nodig kan het internationaal gekoeld transport ook met spoed worden uitgevoerd. U bent volledig in controle met uitgebreide temperatuurregeling. Uw producten worden onder de perfecte condities vervoerd door onze professionals, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.

Wij zijn gespecialiseerd in internationaal gekoeld transport binnen en buiten Nederland. Daarnaast ook in:

Waarom internationaal gekoeld transport?

U levert goederen waarvan u niet wilt dat ze waarde of kwaliteit verliezen. Wanneer dat gebeurt verliest u klanten of omzet – of beide. Onze expertise is juist om dit te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de goederen die u vervoert niet beschadigen of in waarde verminderen heeft u internationaal gekoeld transport van DR Logistics nodig. Gekoeld transport is een van onze specialiteiten. Producten waarmee wij ervaring hebben zijn onder andere:

  •             Bloemen en planten
  •             Groenten en fruit
  •             Vis, vlees en vleeswaren
  •             Zuivel
  •             Chemische producten

Internationaal geconditioneerd vervoer

Naast internationaal gekoeld transport is geconditioneerd vervoer tevens mogelijk. Het gaat dan om een gecontroleerde temperatuur welke ook verwarmd transport kan zijn. Sommige producten dienen verwarmd vervoerd te worden in plaats van gekoeld. Denk aan internationaal verwarmd óf internationaal gekoeld transport in de luchtvaart, met koelwagens of toch zeevracht. Wat u ook graag wil vervoeren, onze persoonlijke aandacht en expertise zorgen er altijd voor dat uw transport tijdig en veilig aan komt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw producten in topconditie blijven.

Bij Dutch Royal Logistics zoeken we graag samen met u naar de perfecte oplossing voor het vervoer van uw internationaal gekoeld transport. DR Logistics uit Schiedam (dicht bij de Rotterdamse haven) biedt diverse transport oplossingen samen met slimme combinaties van mogelijkheden. Daarom kunnen wij u altijd een scherp tarief aanbieden.

Bel ons daarom om uw (internationale) transport opdracht met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee en staan klaar om u persoonlijk te adviseren!

NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE AAN